Экс-король Малайзии отказался платить алименты Оксане Воеводиной

Вот и осталась, Оксана, у разбитого корыта…

Какое-то время назад, стало известно о расставании россиянки Оксаны Воеводиной с ее супругом Мухаммадом V — экс-королем Малайзии.

Оксана со своим маленьким сыном проживала в Москве и все ее расходы оплачивал на тот момент бывший супруг. Сейчас же сообщается, что Мухаммад V больше не собирается поддерживать мать своего ребенка финансово и платить алименты на сына.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata dari mengalir…dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran! Saya masih tidak percaya yang saya menerima bergitu banyak mesej yang baik daripada anda semua. Daripada seluruh pelusuk dunia! Dan sudah tentu saya mahu beritahu kepada semua rakyat Malaysia: anda semua berjiwa besar, kerana menerima dan menyokong saya — seorang wanita dari negara asing dan membesar dengan budaya berbeza. Saya sangat bangga darah Malaysia mengalir dalam anak saya dan saya akan lakukan apa sahaja untuk dia membesar selayaknya dengan kasih anda semua. Dalam hidup saya, saya terpaksa menghadapi pelbagai jenis kejahatan, tipu daya dan hasad dengki. Tetapi anda meyakinkan saya bahawa masih ada kebaikan di dunia ini. Kalaulah saya berpeluang, saya mahu memeluk anda semua dengan kegembiraan . Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur. Semoga Allah memberkati anda semua, kawan-kawanku! P.S. Hari ini genap 2 bulan umur Leon. Terus membesar dan bahagia si cilik duniaku.❤️

Публикация от Rihana Oksana Petra (@rihanapetra)

Как выяснилось, бывший король отказывается признавать своего наследника и даже ни разу его не видел.

Представители королевской семьи Малайзии заявили, что экс-король до глубины души возмущен тем, что Воеводина выставляет свою личную жизнь на показ. Она размещает приватные снимки Мохаммада, не спросив его разрешения.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Kisah berkenalan kami. Bahagian 3: Sejak pertama kali saya lihat suami saya, saya tak tahu kenapa tapi dalam fikiran saya, saya yakin dia adalah bapa kepada anak-anak saya dimasa depan. Tapi ketika itu, saya cepat-cepat buang perasaan tu sebab masih terlalu awal. Sebelum suami saya pulang ke Malaysia, saya ada bertanya sama ada dia telah berkahwin atau mempunyai anak — dia memberitahu bahawa dia sudah bercerai pada tahun 2015 kerana bekas isterinya dari Czech Republic telah berbohong bahawa wanita itu tidak mempuntai ikatan perkahwinan dan mengikut dokumen yang ada, wanita itu tidak bercerai dinegaranya pada waktu itu. Suami saya berkongsi bahawa wanita itu selalu menggunakannya bagi mendapatkan wang dan bukannya berusaha mendapatkan zuriat. Suami saya memberitahu, dia tidak pernah mempunyai anak dan itulah impian terbesar dalam hidupnya. Ketika kami tiba di Malaysia, suami saya berdiri di hadapan saya dengan pakaian yang saya tak pernah lihat iaitu tradisional Melayu, saya sempat bertanya kenapa dia pakaiannya kelihatan pelik, tiba-tiba dia membentangkan sejadah untuk solat dan sesudah itu dia berdoa. Itu kali pertama saya lihat orang Islam solat. Selepas suami saya selesai solat, dia saya memberitahu satu hari nanti dia akan mengajar saya segala-galanya mengenai Islam. Bersambung lagi…

Публикация от Rihana Oksana Petra (@rihanapetra)

Адвокаты монаршей особы сообщили, что Мухаммад развелся с женой по законам шариата, но официально, пара все еще остается мужем и женой.Стоит напомнить, что свадьба Мухаммада V и Оксаны Воеводиной состоялась в ноябре прошлого года в Москве. Девушка приняла ислам, но это не спасло ее от недовольных родственников мужа.

Как выяснилось позже, во время свадебной церемонии Воеводина уже была в “интересном положении”. Ее первенец появился на свет в мае этого года.

P.S. Как вы относитесь к этой ситуации?

 

Источник

Тоже интересно